Rólunk írták

IX. Kanizsai Bútornapok (2006 tavasz) | X. Kanizsai Bútornapok (2006 ősz) | XI. Kanizsai Bútornapok (2007 tavasz) | XII. Kanizsai Bútornapok (2008 tavasz) | XIV. Kanizsai Bútornapok (2010 tavasz)| XV. Kanizsai Bútornapok (2011 tavasz)| XVI. Kanizsai Bútornapok (2012 tavasz)

Sikeres őszi bútorszemle


A Mobili Bútorszalonban tegnap is sok látogató fordult meg

Nagykanizsa (kv) — Tegnap ért véget a Kanizsai Bútornapok lakberendezési kiállítás és vásár, melyet ezúttal is a Quattro Mobili Bútorszalonban és a szemközti MÁV NTE sportcsarnokban tartottak.


A hagyományos őszi rendezvény keretében számos újdonsággal rukkoltak ki a gyártók, biztosítva a bútornapok látogatottságát.

— A Kanizsa Trend immár 16 éve, évente kétszer rendez termékbemutatót. s a mostanit 8 országból 340 szakmai partner kereste fel - mondta Miklós Zsolt ügyvezető igazgató.

Péntektől vasárnap estig a nagyközönségé volt a kétezer négyzetméteres bemutatóterem. számítások szerint 6-8000 látogatóval, akik a 11 új fejlesztésű modellünk mellett a többi száz ülőgarnitúránkat is megtekinthették.

A sportcsarnokban a helyi Faipari Szakosztály Egyesület 11 bútorgyártója mutatta be bútorait Kohl László egyesületi elnök szerint a szakmai napok a várakozás szerint alakultak. A Hotel Centrálban tartott péntek esti közgyűlésükön kerültek átadásra a 10. jubileumi kiállításuk szakmai díjai. A legjobb asztalos termék díját a Pálmöb és az RMP Bt., a legjobb kárpitosét a Kanizsa Kárpit Kft., a legszebb standét a Kanizsa Bútor Kft. kapta, míg egyedi kanapé kialakításért a Vargovics Kárpité lett a különdíj.


megjelent: Zalai Hirlap

2006-09