Rólunk írták

IX. Kanizsai Bútornapok (2006 tavasz) | X. Kanizsai Bútornapok (2006 ősz) | XI. Kanizsai Bútornapok (2007 tavasz) | XII. Kanizsai Bútornapok (2008 tavasz) | XIV. Kanizsai Bútornapok (2010 tavasz)| XV. Kanizsai Bútornapok (2011 tavasz)| XVI. Kanizsai Bútornapok (2012 tavasz)

Jubileumi ünnepség az asztalosoknál


A vásárdíjasok méltán lehetnek büszkék az elismerésre.

Immár 10. alkalommal rendezték meg a Comforta 2006 Kanizsai Bútorkiállítást, amely vasárnap zárta kapuit. A hagyományokhoz hűen most is ünnepi közgyűlésen adták a legjobbaknak járó díjakat.


A kanizsai bútor mára névjegy lett. Számos termékdíj mellett ma a szakma is az egyik legrangosabb programnak tartja a kanizsai bútorkiállítást - hang-súlyozták a résztvevők. Az egyesület tagjait azonban nem csak a közös munka tartja össze, hanem a barátság, hiszen, mint Hohl László, a város bútoripari vállalkozásait tömörítő egyesületének elnöke kiemelte: az egyesület alapító oklevele is csak egy díj kapcsán készült el. Nem a hivatalos okirat volt a fontos, hanem az együtt eltöltött idő. Így az ünnepi közgyűlés hangulatát sem a díjkiosztókon megszokott ünnepélyes hangulat jellemezte, hanem a baráti anekdoták és az elmúlt 10 év legemlékezetesebb pillanatainak felidézése.

A díjakat most is az Országos Faipari és Asztalos Szövetség elnöke, Molnár Péter, valamint Bakonyi Károly, a Pannon Faipari és Bútoripari Klaszter elnöke adta át. Asztalos kategóriában az első díjat megosztva kapta az RMP Bt. és a Pálmöb Kft. A kárpitosok közül a Kanizsa Kárpitot ítélte a zsűri a legjobbnak, a Dalto bútorokért, míg a legjobb stand a Kanizsa Bútor Kft.-é lett. A különdíjat pedig a Vargovics cég kapta.


megjelent: Kanizsa Maraton

2006-09